Sam5

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sam5

  • Rank
    New Club Member

Contact Methods

  • First Name
    Bob

Profile Information

  • Lexus Model
    IS200
  • Year of Lexus
    2003
  • UK/Ireland Location
    Suffolk
  1. I don't have access to an air line. I sprayed them with a burst of compressed air in a can. It didn't help.
  2. 2003 IS Sport Cross - 66,000 miles - 6M - no satnav Hi guys, long time lurker, first time poster. I’ve got rear parking sensors that aren’t working properly after I washed the car. I did NOT use a pressure washer. But I did give the sensors a good scrubbing with a toothbrush to remove all the moss that was growing in them. They did work prior to the car wash. In addition to the ‘reverse gear alarm’ going off, it used to be that when I started getting close to some large object with the rear bumper a second alarm would go off. The beeping of this parking sensor alarm would increase in frequency the closer to the object I got. Now, there’s nothing. No beeping at all (except for the reverse gear alarm). Today, with the engine off but the key in the ACC positon, I put it in reverse. I put my ear next to each of the four sensors and they are all making a clicking noise. I put my finger on each one and I can feel it pulsating. Any ideas on what’s wrong? Is there a fuse for the audible alarm that I need to check? I attached a couple of pics of the sensors. I believe them to be original equipment. Thanks