RobW

Members via FB
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RobW

  • Rank
    New Club Member

Contact Methods

  • First Name
    Rob

Profile Information

  • Lexus Model
    is200
  • Year of Lexus
    2002
  • UK/Ireland Location
    Surrey
  1. It has been a while since my car was serviced so I did a few things. Changed air filter, oil and oil filter. Car runs lovely when first started and driven but if you stop and then restart (lets say for petrol) the car starts misfiring. Initially, it was cylinder 5 reported as misfiring, now it's 1,3 and 5 and a report of bank 2 running lean. I've swapped coils and plugs around but I still have the same problem. Is it just coincidence this has happened since "service" or can they be related.?
  2. Hi All Bought a new stereo, fascia and by pass lead for the car today, fitted it and worked nicely.... So I thought. Someone might be able to verify this with their setup, but if you change the fade settings on the stereo to front there is no sound. If you change the fade to the rear then the front speakers work. I only noticed as my stereo has handsfree built in and the sound is meant to come through the front speakers, low and behold you cant hear anyone. In Summary, has anyone else got this problem and have they fixed it (presumably a re-wire)?
  3. that is one F***ed clutch! lol Im ordering a Jun flywheel soon, apparently any clutch will go with it. Looking forward to seeing how it is. Im getting juddering rather than slipping.
  4. What clutch did you get in the end?
  5. I've been looking at a replacement flywheel and clutch too and though I can't answer your question I wondered if you could tell me where you bought your flywheel from. Cheers