• ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoticons maximum are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Mouldikh
      I blew the ign and inj  fuses whilst jump starting the car. I replaced the fuses and it starts fine but the steering column does not move into its set position when I put the ignition key in and the steering is heavy. The dashboard warning lights do not flash up when the ignition key is turned. I think another fuse must have blown but I checked all the fuses in the boot, drivers side and under the bonnet. Can anyone help to identify what component has failed!
      thanks
      Keith
    • By Duffman
      Hi all,
      I hope you can help.
      Wife's Lexus had a flat so in my wisdom, I decided to jump it using my Mercedes. Stupidly, the Mercedes dealer at some point placed the red battery cap on the negative terminal and the black on the positive. Not double checking, I inadvertently connected the terminals incorrectly and well.... you can guess the rest.
      I checked the fuses under the bonnet... The fusible link was broken (it looked like 19 - Alternator 150amp). The car still started but the dashboard was lit up like a Christmas tree and the car was in limp mode. The central locking didn't work nor did the electric seats (I didn't test everything at this point).
      Lexus wanted £130 for the fuse but then I found one for £30 off ebay. I replaced this yesterday and there was certainly some improvements. Car started but only the engine management light and VSC was on. Car is still in severe limp mode (barely revving). However, central locking and electric seats now working.
      I have checked every single fuse under the bonnet (1 x box next to the battery) and the 2 fuse boxes beneath and either side of the dashboard. I haven't checked the relays yet as I need a multimeter but can't see how Noise Filter, Defog, GLW RLY2 (Fan no3 Diesel), Head LP, GLW RLY1 (Fan no1 Diesel) or Starter could be causing this.
      Can anyone assist further in helping me diagnose and hopefully resolve.
      Many thanks :)
       
       
    • By simon26
      Hello all, 
      I've just become the proud owner of an IS220D SE-L with 116,000 miles on the clock. One interesting thing i haven't investigated further is that the fuses have been removed for the heated seats and also for the ABS system. Can anyone advise why this may have been, as i intend to replace with the correct fuses as it would have been before. 
      Previous owner didn't even know they were missing!
       
      Thanks all, 
      Simon
    • By simon26
      Hello all, 
      I've just become the proud owner of an IS220D SE-L with 116,000 miles on the clock. One interesting thing i haven't investigated further is that the fuses have been removed for the heated seats and also for the ABS system. Can anyone advise why this may have been, as i intend to replace with the correct fuses as it would have been before. 
      Previous owner didn't even know they were missing!
       
      Thanks all, 
      Simon
    • By Chosen One
      Where is the fuse for the fuel pump located, is it under the dash or in the engine bay?