Recommended Posts

My radio doesen't work,i checked the fuse under the o/s footwell.Someone had put a 40amp fuse in there.The fuse hadn't blown.I was wondering if theres another fuse at the back of the radio.Does anyone know how to get the radio out so i can have a gander.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Always check out youtube as lots of vids on repairs to LS400's.

I have a spare from a 1993 Lexus but don't know if it works. PM me if interested.

https://www.youtube.com/watch?v=_OgjAv5aUi4

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, runsgrateasanut said:

Always check out youtube as lots of vids on repairs to LS400's.

I have a spare from a 1993 Lexus but don't know if it works. PM me if interested.

https://www.youtube.com/watch?v=_OgjAv5aUi4

Thanks stuart,let me know what you want for it,i'm sure we can come to a deal.cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the Radio work when you bought the Car?  Recently I think?  Have you asked the previous owner if it worked?

If it was a coding problem I assume that the display would say something along the lines "no code" or "insert code"?

You've tried putting a Tape in but nothing happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, runsgrateasanut said:

Did the Radio work when you bought the Car?  Recently I think?  Have you asked the previous owner if it worked?

If it was a coding problem I assume that the display would say something along the lines "no code" or "insert code"?

You've tried putting a Tape in but nothing happens?

I only bought it a few days ago,the bloke who sold it said he put a Battery on the wrong way and blew the fuse.I don't believe him,when i checked the fuse it was a 40 amp fuse and it's not blown.I'm wandering if theres another fuse to check,the manual says check the number two fuse but iv'e not a clue where it is.All the fuses under the bonnet are fine,iv'e not checked all the fuses under the drivers foot board yet.It's to dam cold to do anything yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course, it could be that someone replaced the Radio with a modern display Radio unit splicing up the wiring and just put the Radio back without re-connecting the harness.  Too much trouble.

You won't know 'til you take it out. Sounds like you bought it from an old friend often mentioned on the forum,   well known for being economical with the truth.  No names of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now