Sign in to follow this  
Janppa

Trouble with Aisin a650e 35-50LS

Recommended Posts

Hi!

I have some trouble with Aisin a650e 35-50LS. It doesn't matter wich position gear lever is car tries to move forward. Gearbox oil is good and there is right amount of it. Somebody told me that there might be some issues with boot lid wiring but they are also intact. What should i check next?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot lid wiring issues only affected early LS400 models between 1990-1994.

Transmission diagnostic codes first job, possible shift solenoid issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry i forgot to tell that there was no codes

Share this post


Link to post
Share on other sites

What car is the transmission fitted to? 

Initial checks would be the shift linkages and selector switch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toyota celsior ucf20 1997. It tries to go forward no matter witch position selector switch is in gearbox. Even if linkage is disconnect. We've tested without plug and it still wants to coast. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this