Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

Hi can anyone help as I was out in the car today when manoeuvring in a car park my PCS light came on along with the yellow triangle. Car drives fine, goes off when car ignition off and car restarted but now comes back on after about a mile. Is this likely to be a sensor problem or any ideas? Is this a trip to the dealer to turn off or is there anything I can do? Not long bought the car so hoping it’s nothing too bad. Thanks for any advise.

Link to post
Share on other sites

I would start by cleaning the radar detector behind the Lexus badge then get the codes read. 

If the ECU has failed prepare yourself by sitting down first before asking the cost of repair.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hi Steve, I cleaned the said area and so far all is good I really hope this has solved it. I drove 80 miles today and all ok so my fingers and toes are crossed!

thanks for you help on this one

PJ

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership