Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

Hi guys,

recently my 2006 IS220d cut out while driving and would not start again, i have tested the fuel pump and it is fine, however when the car is cranking its not priming/running and when checked with my multimeter im not getting any power to the pump and ive got no codes coming up on the obd reader. ive had a search around and cant find anyone with an answer so hopefully one of you can give me some ideas?

thanks in advance

Link to post
Share on other sites

hi, spent a fair bit of yesterday under the car to check just that, noticed diesel around the fuel filter and when using the priming function on the satellite switch my driveway got a nice new lake. looks like the fuel filter housing had loosened off ( and whoever had last replaced the filter used an O ring that was a fair bit too big). new filter and o ring, put it all back together and im back on the road, with everything running fine so far!

surprised it wasnt dropping more fuel before now but given the size of the o ring perhaps that was just the moment it managed to push it out enough to pour past.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership