Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

Ive got Lexus Link set up fine and can see the car, last journey and all that stuff.

I've tried to register the multimedia device though and computer says no.

I've tried doing the "In Car" way and also tried punching in the code but no joy either way.

Any ideas please?

Link to post
Share on other sites

Give the folks at Lexus connectivity a ring 01737 367026

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi Mark

I am having exactly the same problem registering my Multimedia device, did you manage to solve your problem?

Kind regards

Barry

Link to post
Share on other sites

Well there's a story

I got in the car on Saturday morning to have another go and it was working without me doing anything....

No idea how/why

It allowed me to send a route to the car and worked a dream

M

Link to post
Share on other sites

Hi Mark

I finally solved the problem - What's the difference between I and l ?

Answer one is a capital i and the other a lower case L.  Someone in their wisdom chose a font that doesn't distinguish between the two.

Anyway its now registered and I'm glad yours has spring into action too.

Kind regards

Barry

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership