Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

I’ve Recently had a error code come up 1126 which is the magnetic clutch I believe. 
  The I’ve fitted a new TPS and it was running ok then the code came up 1126 the next day. So I cleaned out the thottle body and now it still comes up with the same code after resetting the ecu and now revs at 3000 rpm.

 Anyone got any ideas. Is on the is200 auto. Many thanks 

Link to post
Share on other sites

If you have P1126 then the electronic throttle is disengaged and you only have the mechanical throttle cable backup to open the butterfly, hence why you can only rev to 3,000 rpm - it is a limp mode just to get you home.

If the clutch isn't working then the throttle motor isn't connect to the butterfly.

Did you change the TPS and then get the code? What error were you getting to change the TPS?

Check the throttle motor electrical connector in case you have disturbed that whilst changing the TPS

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership