Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

Hi all

Started up our 2006 LS430 today for the first time in a few months.

All worked OK but the Navigation/Climate/Audi screen is dead - nothing showing at all. Buttons not having any effect 😞

I'm guessing it might be a fuse? 

Anyone able to point me in the right direction? Where is the fuse box? What type of fuse is needed?

Thanks, John

Link to post
Share on other sites

Fuse boxes and positions are in the owner’s manual starting around page 500.

I only have a USA version which shows fuse 36 (TEL) supplying the audio/navigation display unit rated at 7.5A.

Location is stated as “Passenger side kick panel”  but this could be on the opposite side for RHD models.

 

 

143162FB-DB14-4482-A81C-66E9DD495C27.png

A4D9CB8B-A705-4B62-BC94-20961A9D4D15.jpeg

E64AEB97-4F0E-4263-ABC3-7D9E76C0A849.jpeg

Link to post
Share on other sites

Do also bear in mind that the screen could be gone all together🤔

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

After a lot of chasing around, fuse swaps and head scratching - finally found the problem.

The connections at the back of the unit in the boot had corroded 😞 

 

After a "tidy up" all is working perfectly again.

Link to post
Share on other sites

17 minutes ago, JohnW61 said:

After a lot of chasing around, fuse swaps and head scratching - finally found the problem.

The connections at the back of the unit in the boot had corroded 😞 

Doh!

That’s auto electrics for you!  Always check the simplest - and usually least obvious- possible cause first!

A timely lesson for all.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership