Sign in to follow this  
johnboy

Air Conditioining Fault

Recommended Posts

Hi,

2 days ago the air con didnt seem to be getting as cold as it normally does.

warning lamp on switch comes on and can hear clutch on compressor clicking in and out.

Belt is tight , and checked the sight glass and looks like the gas is ok.

But when i operate the air con it doesnt seem to load up the engine like it normally does, you can normally feel it when you switch it on, but not now.

I think it could be the compressor unit.

Anyone else got any ideas

thanks

john

Share this post


Link to post
Share on other sites

if it is i have a new compressor unit.

get the system checked first by an expert.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks mat,

its going in to main dealer tomorrow morning for a quick look over.

will let you know what happens

i like to have an idea before i go though

Share this post


Link to post
Share on other sites

can have the complete unit for..............................£100

will deliver at JAE or Top Gear

Share this post


Link to post
Share on other sites

cheers mat

sounds very good

will let you know tomorrow

john

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this