Sign in to follow this  
mba36

Blue Tooth

Recommended Posts

Using a SonyEricsson T616 in my 2004 LS430. Phone works fine but signal breaks up. Seem to have a weak blue tooth signal as noted in the console in the dash. Sometimes get the following:Blue tooth out of range. Have gone back and forth between dealer, wireless company and Sony Ericsson. No satisfaction. Any ideas or previous experience with this problem? Thanks MA

Share this post


Link to post
Share on other sites

No previous experience but it sounds like everyone is playing 'not my problem'. Best bet would be to narrow the problem down to car or phone.

Few things you could try :

If you have access to another phone, try it in your car - if two or three phones have problems then its the Bluetooth installation (assuming its not a generic problem).

Ask the dealer if you can try your phone in one of their LS's.

Have a look on the US forums (if you haven't already) maybe someone there has come across the same thing.

Good luck getting it sorted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this