Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Passenger Side Full Beam Not Working?


 Share

Recommended Posts

Hi folks,

Since I got the car back I noticed that the sidelights and the full beam on my passenger side head light aren't working. my sidelights have been changed to angel eyes but I realised that the bulb was broke so that problem is sorted!

My full beam still doesn't work though. I have checked the bulb and swapped it with the drivers side with no difference. I have also pulled out every fuse on the car that I can find and they are all ok. The wiring seems to be fine but I still can't get the bulb to light :angry:

Has anybody had this problem before or know what the cause may be ????? :blush:

Link to comment
Share on other sites

Have you got a multimeter that you can use to check whether there is any voltage going to the connector when the full beams are switched on?

I used one ages ago when I was having HID problems to figure out whether it was a fuse problem or not...

Link to comment
Share on other sites


sometimes, just looking at a fuse is not enough to see if its broken or not, you could take a known working fuse, from the working headlight and pop it in the non working fuse holder, but a multimeter would really be the best option for testing fuses and the voltage.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership