Recommended Posts

good day all, dont think ive poster in here before

anyways my dad has a LS430 (great car), its on a H plate and the rear speaker in the back (think its the big one in the centre of the parcel shelf) has started to crackle. i think it may have blown.

has anyone else had this problem and if so how much is he roughly looking to pay to fix it. if its going to be big bucks he wont bother as hes going to be buying the new LS when its out.

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to blow my sub yesterday (I think) after I was perhaps a little too eager with some new toonz!

It crackles on every bass note and I fear I may have ripped it. :crying:

The tutorial is for an LS400. Is an LS430 pretty much the same?

What with the weatcher I have been holding back taking anything apart. :whistling:

Share this post


Link to post
Share on other sites

old post!

Yeh we fixed it, cant remember how much the speaker was, but it was a pretty straightforward job.

Share this post


Link to post
Share on other sites
old post!

Yeh we fixed it, cant remember how much the speaker was, but it was a pretty straightforward job.

If the subs the same on the GS300 jz147 i have one going ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha! Well I will try and find out if it's the same one! Cheers

yep it will be the same i jsut checked it out only difference may be if you have the mark levinson one

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1994_LEXU....html?hl=86160B

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2002_LEXU....html?hl=86160B

links to the 2 cars parts catalogue

i'll pull it anyway and let you decide later

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Well when I eventually had a closer look it seems I DIDN"T blow it after all - just that the sealant had died, so I used some gunk a friend recommended and kinda sealed it back down.

Have to wait 24 hours before I test it out - but I think it should be OK.

I will reduce the bass a few notches though!

Thanks for your help and I will let you know how it goes...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi!

Well when I eventually had a closer look it seems I DIDN"T blow it after all - just that the sealant had died, so I used some gunk a friend recommended and kinda sealed it back down.

Have to wait 24 hours before I test it out - but I think it should be OK.

I will reduce the bass a few notches though!

Thanks for your help and I will let you know how it goes...

np hope it works

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this