Recommended Posts

My GS central locking has failed.

No response to pressing the buttons on the key fob. Tried 2nd key but that's the same. Hacked off the neighbours trying to stop the alarm.

Managed to get the alarm and immobiliser inactive so I can drive the car and lock by using the key in the driver's door.

Appears that the unit which receives the remote signal is u/s but anybody got any ideas for diagnostics or repair?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a matter of interest, you've probably checked this, but have the batteries in either keyfob been changed lately?

Also, is the car parked somewhere you normally wouldn't where you may be experiencing something interfering with the alarm signal?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just a matter of interest, you've probably checked this, but have the batteries in either keyfob been changed lately?

Also, is the car parked somewhere you normally wouldn't where you may be experiencing something interfering with the alarm signal?

Thanks for the response but changed the Battery as well as tried the spare key. Also the car was parked in the driveway.

Anyone know where the receiver is sited?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happened to me, and then a few months later it started working again :duh: , and has been working ever since

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds stupid, you prob have done,

but have you tried the fuse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this