Sign in to follow this  
gs-ireland

Help, Dead Speedo & Windows / Abs Light On / Steering Heavy /

Recommended Posts

HELP,

I did post this in the engine/transmission subforum, but now I know it is not a engine/transmission problem.

On my 98 GS300, my speedo just died, the steering is very heavy and I cant change out of P without using the over-ride.

Also the brake & ABS lights are on, the elec windows are all dead and the cruise control works. (so its not a speed sensor)

Does anybody have any ideas? Would it be a common fuse/relay blown ? Anybody have a schematic?

Any ideas>??????

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Further update,

The ignition fuse (15A) was blown at the drivers kick-panel, so it was replaced everything worked perfect but then it blew after a minute, replaced again and again varying from a few seconds to a minute. It only happens when the engine is ticking over, and does not blow when the ignition is on.

Does anybody have a schematic as I am now looking at the ABS?traction control system.

Any help appreciated!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this