Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Electric Problem


MIB
 Share

Recommended Posts

Morning all,

I have had a problem recently in that my indicator sometimes flashes more quickly than it should. Not all the time just most of it. When I reverse and apply the brake the internal indicator on the dash slightly glows. (Possible connection fault?)

To compound the problem when I change to tiptronic mode, on the dash where it shows you which gear you are in there is a message stating "Range" and the tip gear box is blank?

Last night I disconnected my Battery to reset the ECU as advised by a friend and when I reconnected the gears are available again but the range message is still there and it has very low idle revs. When slowing down at junctions it just cuts out... :o

Is this an v expensive visit to the local Lexus dealer?

Cheers

Link to comment
Share on other sites


You might possibly have a short circuit somewhere, check all fuses (in passenger well and drivers well), and also in the main fuse box.

If nothing there, get someone to help you look through all the lights and make sure none of them have blown.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership