Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Anyone Ever Had This Problem :@


Recommended Posts

hey, my is200 standard changer is messed up haha, the radio plays fine but when i press 'cd' it either flashes then goes straight back to radio, or goes onto the cd menu but does nothing. its weird, i thought maybe i put in a dodgy disc and its jammed it but its really annoying me now.

i was thinking about taking the fuse out... but i dont know if its coded and i dont have the code,

anyone ever experienced anything like this

(i think i caused the problem by pressing eject and load nearly at the same time.. i dunno but it happened after i did that)

thanks to anyone who can fill me in <3 - Si :D

(edit) yes its an err3 message and ive just read up on it, sounds absolutly wonderful, just what i need :@ guess its radio for me for a while then, lol thanks

Link to comment
Share on other sites



Alright mate, Mine did the same thing its really common. Is it the top loader?, if so I know some one who can repair them. Its was much cheaper then using lexus.

cheers mate can you pm me the number by any chance?, i tryed jiggling a disc around in it like someone suggested but to no end product, and the fuse trick didnt work either, well gutted.

Link to comment
Share on other sites

Sorry for double post but,

if lexus are charging 350 notes to fix the err3, would it not be easier to spend 200 on an aftermarket system and a face plate and never have any problems again? or am i missing something :P

Link to comment
Share on other sites


Only thing you are missing is the interface cable you need to fit the aftermarket head unit to the Lexus wiring :)

It's £50 off eBay. Most of the ERR 3 threads will make mention to it.

Other than that, you are absolutely right.

Link to comment
Share on other sites

hey, my is200 standard changer is messed up haha, the radio plays fine but when i press 'cd' it either flashes then goes straight back to radio, or goes onto the cd menu but does nothing. its weird, i thought maybe i put in a dodgy disc and its jammed it but its really annoying me now.

i was thinking about taking the fuse out... but i dont know if its coded and i dont have the code,

anyone ever experienced anything like this

(i think i caused the problem by pressing eject and load nearly at the same time.. i dunno but it happened after i did that)

thanks to anyone who can fill me in <3 - Si :D

(edit) yes its an err3 message and ive just read up on it, sounds absolutly wonderful, just what i need :@ guess its radio for me for a while then, lol thanks

Had same problem with mine I just bought a Sony head unit and amp by-pass lead of e-bay bit awkward to fit but works very well, if your into playing your music at ear bleeding levels you will want to change your speakers. :excl:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership