Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Blower Fan Not Working


pmh118
 Share

Recommended Posts

hi i have a is200 se and my aircon pump belt snaped and broke the pump, i got a second hand pump seems to work fine,but the problem i am having is i have hot air coming to my vents and windscreen but only as a low blow pritty much none, the controls look fine i removed the airfilter behind the glovebox and the fan there dont spin i presume this is the reson i have no air blowing thru i havnt yet regased the aircon as i not so fussed about it i just would be happy to get some air blowing to as my screen fogs up so bad its dangerous

thank you in advance for any help and advise i get

Link to comment
Share on other sites




i was trying to find the fuse/relay but not sure where to locate the right 1 i swopped a few fan relays around but im not sure where the fuse/relay is excatly is there a term for it as in my fuses i have fan 1 fan 2 fan 3 and then 2 other fans but they are relay switchs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership