Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Headunit Trouble


 Share

Recommended Posts

Hey guys having abit of trouble with my standard head unit! I have all of the Displays come up am able to laod, change CD's FM/AM everything. But i have no volume??? I also have no audio adjustments like Bass, Trebble, Fader or Balance? but all the other buttons seem to be working fine??

I have no idea what could be the problem, i do have a spare headunit out of my old IS200 but before i replace it was wonering if you guys might have a suggestion???

Cheers,

Tom.

Link to comment
Share on other sites


I'm no audio expert so one of them will have to come on soon, but if you've checked all the connections are in properly could it be a problem with the amp rather than the headunit if you're getting no sound?

Link to comment
Share on other sites



lol, don't be silly, i'm sure mine will be fine, and they do come up cheaply enough for me just pick one up if the need ever arises, cheers tho

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership