Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Satnav


Recommended Posts

Hiya,

I recently purchased on Ebay a 02 reg LS400 Module for my 02 reg-IS200 as the old one's lazer wouldn't read the disc. I was assured that it would work in my IS200. However, I've plugged it all in and upon my screen appears a message saying "Caution",then blah, blah, blah. It also displays the various languages info on the screen with my highlighted cursor stuck on "GB" as opposed any other nationality. So I thought great, just press "Enter" or move the cursor to either"I Agree" and I can start playing with the Satnav.

Unfortunatley, nothing happens. I can't move the cursor, but yet I can go back to the screen dsiplaying Languages, Maintenance and Calender. I cannot go further than these screens.

Does anyone know what I can do?

Is the LS400 module not suited to the IS200? I checked the part number and which starts 86841

I have 3 different discs, so they all can't be faulty.

With my old module I could look at the calendar and maintenance...

I would appreciate any advice, thanks in advance...Ozzie

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership