Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Engin Loss Power


 Share

Recommended Posts

Hi,

I got altezza rs200 z editon, im having problems on start engin, i have to persist or acelerat till the temp goes to middle. The engin doesnt have power even if i go deep with acelerate nothing!! Sometimes engin cuts while im driving, i have changed the oil filter,new oil, new air filter,nothing changes, the check engin light still on, can anyone please help solving this problem.i didnt change the fuel filter because most says its very delicated thing, and mechanic says its not fuel filter problem. Please help

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi,

I got altezza rs200 z editon, im having problems on start engin, i have to persist or acelerat till the temp goes to middle. The engin doesnt have power even if i go deep with acelerate nothing!! Sometimes engin cuts while im driving, i have changed the oil filter,new oil, new air filter,nothing changes, the check engin light still on, can anyone please help solving this problem.i didnt change the fuel filter because most says its very delicated thing, and mechanic says its not fuel filter problem. Please help

how about spark plug, maybe your brake is jam...

you can check the simple things yourself first....

Last time my brake is jam and I noticed it until I wanted to spray the disc brake and it feel heavier to rotate...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership