Do Not Sell My Personal Information Jump to content


ddadon112

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Lexus Model
    IS200 SE Auto

ddadon112's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Same here but dont think mine can be fixed... balls :crybaby:
  2. Sounds like a sticky caliper to me, had the same problem earlier this year!
  3. I got new sets of nuts in one of my boxes as well and like you i wasnt expecting them there, the car has been dropped off for fitting this morning. With regards to the American seller, do bear in mind that customs might show you some unwanted love by charging vat on top of whatever you've paid the seller. I had that problem when i bought fog lights from a seller in Japan. Customs and parcel force charged me an extra £40... The fog lights still came in less than what lexus wanted for just one of them so i wasnt too ******.
  4. I have the Grom audio interface installed in my 2001 IS200... Currently i have a 80GB iPod classic permanently wired up to the adapter which works as it should but but when i connect my iPhone 3G, the phone displays a message saying its not compatible with the Grom Adapter but it still works. The iPhone however does not get charged when plugged into the Grom adapter.
  5. I also bought the same wheels from bluemackie on Ebay, great Guy! I got a quote from www.lexuspartsdirect.co.uk and they came in at £47+ Vat for 4 of caps. Still waiting for lexus Edgware to get back to me after 2 days
  6. I live just off City Road in Central London and i've been pulled over a number of times... Got pulled over once only to be asked where I was coming from and where i was going! The last time around they went through the full works, pulled me over, checked the car, my details, when they couldnt find anything the copper said when i drove past them the lights at the back of my car werent working but as soon as they pulled me over it started working again... He then went on to say maybe i've got a wiring problem. Thats the biggest bull**** i've heard in a long time.
  7. Well i got the car back yesterday. A valve in the throttle body got stuck instead of opening and closing as it should apparently. Anyways it got cleaned out and lubricated and problem went away. What i do notice is that the car is so much more reponsive than before. Another thing i noticed this morning was the rev counter when the car is started from cold. I have used a 4 cars before buying the IS, on every single one, when the car is started from cold, the revs start quite high 1500rpm and then gradually go down to 500rpm once the engine warms up. Before the trip to the Garage, my IS when started from cold goes straight down to around 350-400 rpm, but now it behaves like all the other car's i've had. I thought it was a lexus thing with the low rpm at start up so didnt think too much of it. How does your IS behave at start up?
  8. Wow thats serious man.. Glad you are ok!
  9. Hi Wozza, I wish i was as good with the technical aspects of the car as I am with IT stuff... I will find out more when i pick it up this evening. I have had a rather bumpy adventure with the IS so far!
  10. Just found out that there's some oil in the throttle body! The oil has been cleaned out and the light has gone off but the garage reckons its only a matter of time before it comes back. So i should start looking for a throttle body.
  11. Hi Guy, Thanks for the reply guys.. I read through some old threads and the coil pack seems to come up quite frequently when the ECU light comes on. Probably best if i get it properly diagnosed like Stav said. I 'll drop it of at the Garage tomorrow. Just out of interest, if i wanted to reset the ECU, is it a matter of just disconnecting the battery and leaving it for some time? Thanks!
  12. Hi All, As i was driving home in the sunshine this afternoon the engine management light came on along with a flashing traction control llight. The came seems to be running normally without any strange noises... Any ideas on what the problem could be? Many thanks
  13. Thanks Stav, The one on the car has been glued permanently in place and doesnt fold *forgot to test if the mirrors folded before buying* The one in the pic is a used one that i have been offered by a breaker but cant stand the scuffs of it so just wanted to know if i could easily swap the blue bits from mine to the scruffed. If you remove the glass then there is 3 screws(i think its three???) holding the blue colour coded part on, remove these screws and the cover should come off and then just swap them over! Think there is a little clip that holds it on although this will probably break when you remove the cover but its not needed. Jason :P Oh cool, thanks alot Jason! :)
  14. Thanks Stav, The one on the car has been glued permanently in place and doesnt fold *forgot to test if the mirrors folded before buying* The one in the pic is a used one that i have been offered by a breaker but cant stand the scuffs of it so just wanted to know if i could easily swap the blue bits from mine to the scruffed.
×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership