kellogsj

Members
  • Content Count

    249
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 Good

About kellogsj

  • Rank
    Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. That looks nasty. Which area are you in? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I’ve only ever owned 2 250’s. A brilliant, reliable and smooth car. I’m in Liverpool myself. I’d recommend one definitely. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. I used to buy the service kit from my local dealer. But this time I bought air, oil and pollen filters from ECP. All made by Bosch for under £30. Bought 6 spark plugs for a total of £42 from driven2 automotive on eBay. Had them fitted last year with no problem. Got the gaskets from a Lexus dealer in America. My friend lives there so he just sent them to me. I think they cost about $12. Not sure how much they are here. I can’t tell no difference using these filters compared to genuine. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. I forgot to mention I supplied the oil filter, air filter, pollen filter and brake pads. The mechanic supplied the oil as well. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Hi mate, just had new brembo front pads fitted. Do these have to be bled in for a while. Just had full service done, slider pins checked and regreased, and the brake pads for £140. Does that sound reasonable mate. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. I might have a go if it stops working again. The thing with mine is that it was still working, but no going fast enough when the velocity of the rain was increased. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. I’ll see what it’s like over the next few days. Does it mean as I’ve applied pressure to the sensor and it went faster, that it doesn’t need replacing. The sensor that is. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Is the gel pad easy to replace. And how much are they. What about cleaning it. Thanks Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. I did the same as I the same as coming home from work just now. It was raining not heavy. So I pushed the sensor towards the screen and the harder I pushed, the faster the wipers went. The lighter i pushed the slower they went. They actually seem to be working normally now as I pushed the sensor quite hard toward the screen when I was at the lights. Will the pad still need replacing. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. I wouldn’t like to mess about with the sensor just incase I make matters worse. Would it be worth buying a new one. Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. I was going to ask you if you could have a look. A little bit to far mate [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Nice one normski. Where about are you mate. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Do you think this could be causing the problem. Sent from my iPhone using Tapatalk