Search the Community

Showing results for tags 'aircon'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Gold Members
    • Discount Scheme
    • Join Gold Membership
    • Latest Club Discounts
  • New Members Area
    • New Members Area
    • Review your Lexus
    • The New Lexus Owners Club Collection
    • Lexus Merchandise
  • Lexus Models
    • Lexus IS200 / Lexus IS300 Club
    • Lexus IS 250 / Lexus IS 250C Club / Lexus IS 220D & IS 200D Club
    • Lexus IS 300h / IS 250 / IS 200t Club
    • Lexus F Club - Lexus IS-F / GS-F / RC-F Club
    • Lexus GS 300 / Lexus GS 250 / Lexus GS 430 / Lexus 450h / Lexus GS 460 Club
    • Lexus ES 300h
    • LS 400 / Lexus LS 430 / Lexus LS 460 / Lexus 600h / Lexus 500h Club
    • Lexus SC430 Club
    • RX 300 / RX 350 / RX 400h / RX 200t / RX 450h Club
    • Lexus CT 200h Club
    • Lexus RC Owners Club / RC 200t / RC 300h
    • Lexus NX300h / NX200t Club
    • Lexus LC500 Coupe Club
    • Lexus LFA Club
    • Lexus Imports Clubs
    • Lexus UX200, UX250 and UX250h Club
  • General Lexus Forums
    • Lexus General Discussions
    • Lexus Build Threads
    • Lexus Parts
    • Lexus Owners Club Lounge
    • Lexus Insurance Discussions
    • Lexus General Maintenance
    • Lexus Audio/Video/Electronics/Security
    • Wheels & Tyres
    • Lexus Car Care & Detailing
    • Lights, Camera......Action
    • Lexus Motorsport
  • Traders
    • Owners Club Insurance Website
    • Opie Oils
    • Sponsor The Club
    • Lexus Dealership Offers
  • Buyers and Sellers Corner
    • Buy & Sell Parts & Accessories
    • Group Buys
    • Lexus Cars For Sale
    • Wanted
  • General Club Forums
    • Motoring Legal Issues
    • Polls & Surveys
    • LOC Competitions
    • Add a suggestion
  • Reviews
    • General Reviews
  • Clubs Meets
    • Club Meetings

Categories

  • How to Submit a Guide and Why!
  • Lexus Reviews
  • Lexus CT200h (2011 Onwards)
  • Lexus IS200 / IS300 (1998–2005)
  • Lexus IS (2005 Onwards)
  • Lexus GS300 (1991–1997)
  • Lexus GS (1993 to 2004)
  • Lexus GS (2005 Onwards)
  • Lexus LS400 (1989–1994)
  • Lexus LS400 (1994–2000)
  • Lexus LS430 (2000–2006)
  • Lexus LS 460 / LS 600h (2006 Onwards)
  • Lexus RX300 (1998–2003)
  • Lexus RX350 / RX400h - 2003–2009
  • Lexus RX450h - 2009 Onwards
  • Lexus SC430
  • Lexus Q&A
  • Lexus Buyers Guides
  • Lexus Technical Information
    • Lexus IS Technical Information
    • Lexus CT Technical Information
    • Lexus GS Technical Information
    • Lexus LS Technical Information
    • Lexus RX Technical Information
    • Lexus SC Technical Information

Categories

  • Lexus Reviews
  • Lexus News Articles

Categories

  • Dealer Discounts
  • Gold Member Discounts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name


Lexus Model


Contributor

Found 4 results

  1. Hi folks, calling on your technical wizardry.... On Tuesday evening, I started my engine and it immediately started to hunt with a rev range of about 200. Drove off thinking it would clear as the engine came up to temp and it did. Today I noticed that my A/C light was flashing. I pressed it and immediately the engine began to hunt again. I turned off the A/C and the engine stalled. I tried it a few more times with the same result. Just to make my day I just handed £1100 over to Lexus to get my car through it’s MOT but that’s another story. Any thoughts? Should I be looking to replace my pride and joy. Best wishes to all. Mike ‘56 plate is250 SE L 140,000 miles
  2. On start-up I'm getting a diagnostic message 'Change aircon filter'. I've done this - the front filter was heavily occluded, the rear much less so - but the message remains. Is this indicative of a deeper problem?
  3. I have a Y plate ('01) Lexus IS 200 SE and have had an issue recently with the aircon system. My wife and I noticed a white mist/gas emission (?) coming into the cabin from the passenger side central vent. Then the aircon system showed remarkably less cooling ability. After about 20 mins, there was cooler air coming from the passenger side vent vs. the driver side central vent. At the same time, and when the air con is switched on in the car now, there is quite a high-pithced squealing noise from behind the centre vent console somewhere. I ran the air con with the bonnet up and the noise is hard to pinpoint but is aggressive enough for me to be quite concerned about it (albeit from a position of very limited knowledge). When the air con button is switched off, the noise disappears completely. Is there a belt or fan that may be causing this noise and the air con system to not function correctly? What was the white mist/gas emitted into the cabin when the noise first appeared and the air con system stopped working effectively? Currently, we have zero/very limited cooling from the system whatsoever. It is not noticeable either way really compared to how it should be. I have read a bit about this issue on other forum posts but not found the conclusive answer as to what it most likely could be. http://www.lexusownersclub.co.uk/forum/topic/81830-air-con-compressor-clutch-pulley-bearing-a-positive-experience/ (??) Any advice or points of view would be greatly appreciated. I am in SW11 (London) and if anyone knows of a decent aircon specialist within about a 45 min drive (who wouldn't rip my face off having a go at fixing it) then I would be keen to get their contact details. I always prefer to go armed with some info as to what the most likely issue is from the clever folk on this forum first though. Many thanks in advance. Antony.
  4. Hi guys, Ladies My Lexus was involved in a rear side smash. Had to replace my sub frame and some other rods. On the day i went to get my car at the workshop the mechanic tried to start the car but according to him the battery was too flat and that blew the Alternator fuse. I don't know what they did before i arrived. Anyway, replaced the 120A fuse, car started, i was happy and I left. While driving I noticed my fuel light flashing and gauge showed empty. Put in R200 fuel but light still flashed and gauge still showed empty. Put on my radio and nothing happened. Came home, checked fuses and replaced one tha was blown. Radio now working but gauge still dead. Also found out that my TRC, SLIP and SNOw indicators does not work. Aircon dead. No light comes on when trying to demist rear window. Everything elsse works fine. Checked all fuses and they check out fine. Two sender units are fine (0 - 55 Ohms) What could the prob be. Did they mess up my computer? Please help Also not getting any voltage on my sender unit terminals