Search the Community

Showing results for tags 'alarm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Gold Members
    • Discount Scheme
    • Join Gold Membership
    • Latest Club Discounts
  • New Members Area
    • New Members Area
    • Review your Lexus
    • The New Lexus Owners Club Collection
    • Lexus Merchandise
  • Lexus Models
    • Lexus IS200 / Lexus IS300 Club
    • Lexus IS 250 / Lexus IS 250C Club / Lexus IS 220D & IS 200D Club
    • Lexus IS 300h / IS 250 / IS 200t Club
    • Lexus F Club - Lexus IS-F / GS-F / RC-F Club
    • Lexus GS 300 / Lexus GS 250 / Lexus GS 430 / Lexus 450h / Lexus GS 460 Club
    • Lexus ES 300h
    • LS 400 / Lexus LS 430 / Lexus LS 460 / Lexus 600h / Lexus 500h Club
    • Lexus SC430 Club
    • RX 300 / RX 350 / RX 400h / RX 200t / RX 450h Club
    • Lexus CT 200h Club
    • Lexus RC Owners Club / RC 200t / RC 300h
    • Lexus NX300h / NX200t Club
    • Lexus LC500 Coupe Club
    • Lexus LFA Club
    • Lexus Imports Clubs
    • Lexus UX200, UX250 and UX250h Club
  • General Lexus Forum
    • Lexus General Discussions
    • Lexus Build Threads
    • Lexus Parts
    • Lexus Owners Club Lounge
    • Lexus Insurance Discussions
    • Lexus General Maintenance
    • Lexus Audio/Video/Electronics/Security
    • Wheels & Tyres
    • Lexus Car Care & Detailing
    • Lights, Camera......Action
    • Lexus Motorsport
  • Traders
    • Owners Club Insurance Website
    • Opie Oils
    • Sponsor The Club
    • Lexus Dealership Offers
  • Buyers and Sellers Corner
    • Buy & Sell Parts & Accessories
    • Group Buys
    • Lexus Cars For Sale
    • Wanted
  • Lexus Club Forums
    • Motoring Legal Issues
    • Polls & Surveys
    • LOC Competitions
    • Add a suggestion
  • Reviews
    • General Reviews
  • Clubs Meets
    • Club Meetings

Categories

  • How to Submit a Guide and Why!
  • Lexus Reviews
  • Lexus CT200h (2011 Onwards)
  • Lexus IS200 / IS300 (1998–2005)
  • Lexus IS (2005 Onwards)
  • Lexus GS300 (1991–1997)
  • Lexus GS (1993 to 2004)
  • Lexus GS (2005 Onwards)
  • Lexus LS400 (1989–1994)
  • Lexus LS400 (1994–2000)
  • Lexus LS430 (2000–2006)
  • Lexus LS 460 / LS 600h (2006 Onwards)
  • Lexus RX300 (1998–2003)
  • Lexus RX350 / RX400h - 2003–2009
  • Lexus RX450h - 2009 Onwards
  • Lexus SC430
  • Lexus Q&A
  • Lexus Buyers Guides
  • Lexus Technical Information
    • Lexus IS Technical Information
    • Lexus CT Technical Information
    • Lexus GS Technical Information
    • Lexus LS Technical Information
    • Lexus RX Technical Information
    • Lexus SC Technical Information

Categories

  • Lexus Reviews
  • Lexus News Articles

Categories

  • Dealer Discounts
  • Gold Member Discounts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name


Lexus Model


Contributor

Found 11 results

  1. Hello The ear-splitting factory alarm on my 1998 LS400 has been going off inappropriately for a few months now. This usually happen just as I lock it, but not exclusively, or when I switch the engine off. It does not immobilise the vehicle (can be driven with the alarm still sounding) and can only be stopped by unplugging the battery. So far I have dialled down the proximity sensor underneath the centre armrest and changed the batteries in the fobs. Since the alarm doesn't have any noticeable effect other than deafening me, my next move will probably be to find the siren and unplug it. I don't think the vehicle battery is the problem as it's relatively new and doesn't have any issues. Any advice would be much appreciated. Thanks
  2. So for the last few month I have been having problems with my 99' Lexus IS200. It seems that there was a problem with the alarm that has been setting is off at all hours of the morning. The only way I found around it was to leave my car unlocked over night, which wasn't very comforting. So I was reading around the forums for a fix but I couldn't find a clear solution for it. I found that it may be the motion sensor that was causing the problem but I couldn't find out if it could be disabled or how to disable it, so I went hunting. I decided that I would remove the roof lining and heat shrink all the wires as this may have been the problem. After pulling my entire roof apart I found that the motion sensor itself was inside the dome light and that it was as simple as unscrewing 3 screws and disconnecting a single harness. So if you are having the same problem try disconnecting it before you go ahead and waste a lot of time haha. I have only just disconnected the sensor so I'm not 100% sure if it is the problem but I'm certain that it is. I will post back in a few days telling you how I go. Disable motion sensor Time: 5 minutes Difficulty: Easy Motion sensor harness: The big circle is the motion sensor. The small circle is the harness to disconnect. Removing roof lining Time: 40 minutes Difficulty: Intermediate 1. Remove the A-pillar by gently pulling. 2. Remove the B-pillar by removing the seat belt cover, unbolt the 14mm seat belt bolt and gently pull the cover off. 3. Remove the C-pillar the same as the A-pillar. 4. Remove the map light by pulling down or prying it. 5. Remove dome light by removing the lens cover and unscrewing the 3 screws. 6. Remove rear-view mirror by prying the cover and removing the 2 screws. 7. Remove the sun visors by removing the 2 screws on the outer side, disconnect the harness and remove the screw holding the pivot point. 8. Remove the grab handles by removing the covers on the end of the handles and unbolt the 2 bolts on either end. 9. Remove the 2 push in clips near the rear window(sorry no pictures) 10. Remove the roof lining. The roof lining should now be completely free. The easiest way I found to get it out is by folding down the passengers seat and removing the liner through the rear passengers door. I hope this helps anyone who is having the same problem as me. If you have an questions feel free to post of pm me. If anyone is curious I may weigh some of the part for those wondering about weight stripping If you would like to see more photos click the link below: http://s839.photobucket.com/user/Matt_Shipman/library/Lexus%20IS200%20roof%20lining%20and%20alarm%20problem
  3. Sorry to bother you with another RX300 alarm issue. I have checked previous threads and tried some of the suggested fixes but without success. A few weeks ago the alarm started sounding at random when the car was in a locked status. It usually happened up to 10-40 minutes after I had locked the car. Everything else seems to be working. I installed new batteries in the two remotes and grey sub key = no difference. I have a temporary fix by retaining one black key in the ignition and manually locking the driver's door with the other. Hardy satisfactory but it works. Any tips or suggestions would be welcome. Thanks - Chris
  4. Hi my 200is remote locking and alarm activation suddenly stoped working. Press the lock or unlock and nothing happens, not even indicator lights flash. Central locking working from main switch but not from door lock with key. The car starts no problem. What I have done is replace battery in both keys. Both the light on key flashing bright. Tryed recoding key with 5 lock method. It gose threw the complete sequence but still nothing. Checked all 3 fuse boxes. Any advice as to what I can check or try or possible problem.
  5. Good evening all, my first post (but not my first visit) to this fine forum. I have recently bought myself an '03 IS200 Sport and am loving it....however, after a couple of weeks of no faults, Saturday the alarm started sounding about 15 seconds after I lock the car with the key fob and has done it since. I searched around on the forum and found that this could be caused by a number of things, one of which is due to low battery voltage. This leads me to speculate that my battery is slightly discharged. long story short, I've put footwell lights in and have been doing other minor modifications to the interior and have been leaving my door open for several hours at a time , I really should know better! Also, this morning I noticed my alternator fuse had been blown by the previous and they had bodge it back together with a picture hook! I replaced the fuse today after my internal electrics went dead but everything on the constant 12V feed was working. Everything is back to usual and I assumed that the battery would charge back up to its previous level on my way home from work, about a half hour drive. When I got home I reluctantly locked the car with the fob and about a minute later the alarm went off. I have also read that there could be a fault with the internal motion sensor in the dome light but, as I said, the alarm only started going off on Saturday and hadn't given me any trouble which leads me to my first theory. Basically, is there anything else that could be causing my alarm to go off when I lock the car? I checked the voltage and current draw on the (new) battery and it's all normal so could it just need a quick top up of juice? Sorry for the length of this novel! Any help or insight into this would be greatly appreciated :) Thanks J
  6. My Lexus SC430 parking sensor alarm sounds intermittently while I am driving. (No, I do not tailgate the car in front.) It has happened several times, all but once when it was raining. On that one occasion, the sun was shining. It happened again today while it was raining, and continued to sound after the rain had stopped, but the road was still wet. What could be causing this to happen, and how can it be prevented, please? I have decided to fit an ON-OFF switch, if the problem cannot be solved conventionally.
  7. Hi, My first post as a new member, so hope this isn't too long winded... I have a '97 LS400, but only one key. The dealership seems to be able to supply a chipped spare key, but that won't activate/deactivate the factory fitted locking and alarm, for which I have a separate key fob (lock, unlock, boot release and panic buttons). They claim they are no longer available from Lexus. So.. is there a 3rd party key fob that I can buy and arrange to be programmed? The dealership says that if I buy a spare key it will unlock and start the car, but I will have to tolerate 30 seconds of the alarm going off (which is clearly unacceptable). Advice welcome
  8. Hi All, New to the forum. I have an RX300 where the security light does not flash when the doors are locked. When I bought the car the OSR door did not lock and assumed this was the reason the light did not flash. I have the door lock fixed but no change. Any ideas would be greatly appreciated.
  9. Hi there, I have a 1996 300 sport, does anyone know how I can dissable the alarm as it keeps randomly going off?
  10. Today my 2001 IS200 SE threw an electrical fit and I wondered if anyone else has experienced this. Symptoms are as follows: Alarm wont deactivate from Fob, repeatedly initiating and resetting on opening door, boot, bonnet or engine start (engine starts and runs as normal). Hazards don't flash when alarm sounds. Fuel gauge operates intermittently while low fuel light flashes (tank is 3/4 full). Battery discharge warning light comes on intermittently (New Battery fitted). Immediate MPG & Engine Temp gauge inactive. Outside temp gauge shows "E". This all started today at the same time. Car is booked in for a diagnostics tomo morning, but in meantime any ideas?
  11. Ok, so here is my problem. I have a lovely 1997 GS300 which has recently developed a very annoying alarm problem. Symptoms are as follows... 1. Use key fob to unlock car, lights flash twice to indicate alarm is off and doors unlocked, no problem. 2. Put key in ignition and the steering wheel comes out, no problem. 3. Turn on the ignition, alarm continuously sounds. Trying to turn it off with the key fob doesn't work. 4. Start the engine, alarm changes from continuous to intermittent . 5. Drive away down the road, with alarm sounding and getting some very dodgy looks. 6. After about 2-4 minutes the alarm starts to sound a bit pathetic and then eventually stops. 7. Can now drive around all day with no problems unless I stop and turn off the engine in which case there is a high probability that we are right back to symptom 1 again! I did disconnect the battery for a couple of days in the hope that this would reset the alarm, but to no avail. So, any ideas? Thanks in advance.