Do Not Sell My Personal Information Jump to content


donmar

Established Member
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    Don
  • Gender
    Male
  • Lexus Model
    GS300 SE MK2
  • Year of Lexus
    1998
  • UK/Ireland Location
    Shropshire
  • Interests
    Classic Cars
    General Automotive
    Motorsport & Racing
    Car Restoration
    Car Modification
    Travel
    Road Trips
    Food & Drink
    Entertainment
    Computers & Electronics
    Arts & Crafts

Recent Profile Visitors

13,295 profile views

donmar's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

  1. I phoned lexus as I said they could not help but thank you for you help
  2. In past experience with Toyota they don’t want anything to do with lexus 😤
  3. Hi and thank you I been on there it don’t help I’ve even phone lexus as the car I’m looking at is March 08 and the that page states 95 to sep 07, lexus could not give me a answer as the 08 as the same engine as the 07 so at mo I can’t get a honest answer
  4. No I haven’t mate yet as it’s been a couple of years since I been in here and it all changed to what I was used to need to get used to this new page
  5. I am thinking of up grading my car to lexus gs300 2008 model can you run e10 fuel ok on it ?
  6. Thanks Mike I will have a look at that if I can find it, anyway update is as you know I put new plugs and HT leads on then I fitted coil packs and then a diagnostic which said bank 1 and bank 2 co2 sensors so I got new ones bank 1 and 2 and the one underneath drivers side on y section exhurst and guess what the exhurst is fractured around the sensor and also the flange letting in air? Which is the course and I got the exhurst done on Friday and the car now is running fine
  7. I think it is to do with fuel related and I have used the same fuel station for 40 years so I don't think it's that and I wouldn't trust it on motorway the way it is, when it happens it feels like a plug or 2 down that's why I went right to the plug and HT lead change and then the coil packs ? It ran fine upto 2 weeks ago and just started to judder as if it was going to stall, I have got a problem with ABS on back and LEXUS have told me that could be the problem, I Can't take to them as I can't trust the car getting there so I am having someone come out on Friday to do a diagnostic as the plugs leads and coils cost me £300 to buy so I have to stop guessing what it may be, it could be fuel pump and filter but as I said need to stop spending on maybe
  8. update, well I did fit new coil packs and still the same having a diagnostic done on Friday morning now hopefully they can find the fault
  9. thanks you, I got MAF cleaned still the same the coil packs looked ok but you never no, I ant got no lights on dashboard had a chap out yesterday it was ticking over for over an hour on my drive and didn't miss once put is diagnostic on and no faults found, but its like I said to him it only happens when driving and hitting normal temp then it start to miss fire, I didn't want to get coil packs but I think I will have to
  10. cheers mike, so could it make that happen when hitting normal temp and is there anything else I should look at ?
  11. Hi I am looking for help, last week my car started to miss fire when engine got to normal temp, which to me felt like a plug down so I changed the plugs and HT leads but still does the same some time it clears other time it don't, but it engine runs fine was it is cold, I didn't change the coil packs as they cost £160 each unless I go for after market which I don't fancy and I think anyway if it was one of those it would be miss firing even when cold, could it be the MAF sensor any help or advice welcome. many thank Don
  12. well my Lexus gs300 passed MOT with only 3 minor problems, number plate bulb, head light adjust and hand brake adjust so very pleased
×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership