Do Not Sell My Personal Information Jump to content


DEANOROW

Established Member
  • Posts

    373
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Lexus Model
    IS200 SPORT & IS200 Turbo

DEANOROW's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hi this happened on a blokes from works car and it turned out it was down to a bad earth connection on an aftermarket alarm . I know this has already been checked but a second opinion wouldn't hurt. Deano
  2. Quick update on this as its now been resolved. Turns out that it was the battery in the key fob, the fob internals had been tapped to the ignition barrel as part of the instalation of an after market alarm system and had been there some time so the battery had gone flat. All sorted now but took some to find the problem as he didnt realise that the fob was there. Cheers for the suggestions Deano
  3. Cheers for the reply Col, First thing we did was an ecu reset but no luck, just been to Lexus and the cost for the relay is £7.70 + vat so not exactly a bank breaker even if it jus to rule it out . Any other ideas ?
  4. Gutted for you fella , a mates is200 sport is at uk assist at the moment having the rear end rebuilt after some bloke in a 4 x 4 decided to park in his boot at the trafic lights last week.
  5. Hi everyone , just wondered if anybody has ever come across this fault before. A lad at work is having a problem with the Efi relay in the engine bay clicking in time with the led for the alarm. The led will flash as normal but is sort of pulsing faintly in between flashes and causing the relay to click. He said that the car can be fine when he leaves it but can go back some time later and it has started to click again. This has had me scrathing my head all afternoon and i havent got a clue. any ideas ? Cheers Deano
  6. :D Nice one Stav i will drop you a pm .
  7. Hi everybody not been on the forum for a while . Just wondered if anybody has a drivers side front seat belt in black for sale ? the seat belt in the black Lex has started to fray over the winter from the velcro on my coat. Cheers Deano
  8. Are there any Turbo IS200's that work I must ask? lol Mine is running spot on, had a few probs at the start of the year but thats all sorted now. It was all down to some wiring from the ecu and took quite some time to figure out :) Mine too is working fine. :D Awesome Adie yours is now fixed? Go update your thread with pics and tales of joy an I will pretend I didnt see this ;) So will you be at the Ace Cafe? Deanrow you going to the Ace Cafe, I do want to see one of these great cars one day lol.. Glad to hear yours is up and running Adie :D The Ace Cafe meet is a bit far for me fella
  9. Are there any Turbo IS200's that work I must ask? lol Mine is running spot on, had a few probs at the start of the year but thats all sorted now. It was all down to some wiring from the ecu and took quite some time to figure out :)
  10. Not sure if the owner is a member on here, but i think it may be the one just down the road form me. Got to agree that it looks the dogs in white
  11. Hi J i should be coming again this year providing a get the car up and running right in time Just had a quick look at the web site nice work fella Deano
  12. Hi Ellz To adjust the coilsovers on the front you need to put a small allen key down the hole in the center at the top, and for the rear you need to attach the adjusters to the pin in the center and turn it. Deano
×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership