Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Relays


rayaan
 Share

Recommended Posts

Hi every one i am new to this please mind any mistakes i make. basically i have a v 99 is200 and yesterday i found the petrol gauge reading below zero and flashing, no MPG or temperature readings for engine or outside tempon my lexus is200 i have checked all the fuses and they all are fine. Some one in area told me i have blown the relay that controlles these but were can i find the relay and does any one know what colour it is.Thanks

Link to comment
Share on other sites


Are you sure you checked all the fuses ?

There's some in the fuse / relay box near the Battery but also some in each kickwell ?

Ones to check may include ...

GUAGE (10A in drivers kickwell)

MPX-B (10A in Passenger kickwell)

DOME (7.5A in passenger kickwell)

As well as those places relays can also be found in a narrow relay box near passenger side headlamp.

Good luck

TG

Link to comment
Share on other sites

first thanks for the reply, yes i am sure i have cheked all the fuses but shall try to check again tomorrow bo you know if there is a seperate relay for them and if so witch on is it. thanks

Link to comment
Share on other sites

Pretty sure no separate relay for those items - from looking in the wiring book ...

Perhaps you wanna have a look there too ... http://bahamutcars.free.fr/workshop/IS_98-05/index.html

Collapsible menu system down left hand side.

You want ... 'Electrical Wiring Diagram' , 'Overall electrical wiring diagram [RHD]'

The outside temperature bit is called 'Ambient Temp' and is in the Air Conditioner section.

The other items you list are in the 'Combination Meter' section.

Hope that helps ... :duh:

TG

Link to comment
Share on other sites

Thanks foe you reply, i think i have solved the problem. after checking all the fuses again i got board so statred to take out the heater(blower) controles as i also have a problem with the direction and temp out puts on my heater an dwas told that i need a new unit witch i have orderd once i pulled out the power to the controlles every thing whent back to normal and when i replace the power same prob so definatally some thing wrong wirh the controlls. will keep you updated as soon as i have changed them hopfully by the weekend. Thanks

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership