Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

I have been trying to remove the radio from my 2007 RX400 to no avail. I have searched the forum and cannot find anything - it could be that it is in here but I cant find it!

I have taken off the surround from the shift and the small panel above it which houses the heated seats and cig lighter. I can see and have removed 2 x 10mm bolts and have also removed 4 x self tap screws. However, nothing is loose!

Any help would be appreciated...

Thanks,

John

Link to comment
Share on other sites


Hi John

I believe there are 4 x 10mm bolts.

Try this link

http://www.clublexus.com/forums/rx-second-generation/227901-vaistech-sli-installation-instructions-w-pics-for-04-07-rx.html

Also, presumably you will have disconnected the 12v Battery before starting this removal(??!!!). If so it would be worthwhile doing the ISC reset procedure so that your MPG doesn't suffer afterwards.

http://us.lexusownersclub.com/forums/index.php?showtopic=58930&st=0

Regards

JBP

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership