Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

Need some urgent help guys!!! The horn in my CT200H has stopped working intermittently. It only works when I press the horn whilst the steering wheel is slightly turned in either the 2 o'clock or 10 o'clock position but doesn't seem to work if my steering wheel is dead straight. No warning lights on the dashboard. Only noticed this today and it worked fine straight after I retrofitted my cruise control switch on my steering wheel a month ago.

Link to post
Share on other sites

i'd check to see if there is a relay for the horn as it may of started to become faulty

or the clock spring cable thats behind the steering wheel, the CC plugs into the clock spring unit                                                                                                                                                                                         the cable maybe part of the switches.

here is a link for your to try :- https://www.synetiq.co.uk/

Link to post
Share on other sites

Been reported many times on Lexus US forum that it,s probably the clock spring behind the steering wheel as already stated.Seems to be a common problem on these.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership