Recommended Posts

Whilst happily driving along the other day I decided to set the destination for home. Instead of calculating the best route, considering I was about to detour around some heavy traffic, it told me I had not registered a HOME yet.

In fact, it seems to have forgotten all my presets and personalised stuff. Lost all the maintenance timings (except the service) and calendar entries.

I know it is too late to get them back, but has anyone else had this happen?

What might be causing it?

Night-Time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Night Time,

Oh dear :crying: . No idea what is causing it but hope it doesn't happen to me, I have every speed camera in Edin, the A68 and the A1 to Newcastle in mine with a chime!

Let us know if you find the prob.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you drive past one hit the 'Mark' button. Then edit mark points and change logo to one 'with sounds' and bingo, as you approach the camera you get the DING DONG.

Ta Da!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this