Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Finally Fixed My Car!


Recommended Posts



well, this is starting to bloody annoy me now. Got the 800 TTE belt, and it's STILL SLIPPING. Could it be the cold weather?

I'm meeting up with fever in the next few weeks so will be comparing mine against his, see if I can see anything untoward with my setup. Failing that, might take it down to tdi or prolex's mechanic. :crybaby:

Link to comment
Share on other sites

well, this is starting to bloody annoy me now. Got the 800 TTE belt, and it's STILL SLIPPING. Could it be the cold weather?

I'm meeting up with fever in the next few weeks so will be comparing mine against his, see if I can see anything untoward with my setup. Failing that, might take it down to tdi or prolex's mechanic.  :crybaby:

Propbably a bit late now as you've put the belt on, but did youtry and de-grease the pullys ?? (not much point in it now as it would probably get greasy off the belt again!..)

...just a thought...

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership