Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Starting Issues


321carter
 Share

Recommended Posts

Hi guys ive had my 06 220d for the past 3 months no issues until now.

On start up in the mornings only from cold it will start ok when i go to accelerate there is no power for about 5 seconds then all is ok.

is it somthing i need to worry about......?

IE will it be expensive....and oes anyone know what this could be (no lights no error messages at present)

Link to comment
Share on other sites

Latest Deals

Lexus Official Store for genuine Lexus parts & accessories

Disclaimer: As the club is an eBay Partner, The club may be compensated if you make a purchase via eBay links

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share







Lexus Owners Club Powered by Invision Community


eBay Disclosure: As the club is an eBay Partner, the club may earn commision if you make a purchase via the clubs eBay links.

DISCLAIMER: Lexusownersclub.co.uk is an independent Lexus forum for owners of Lexus vehicles. The club is not part of Lexus UK nor affiliated with or endorsed by Lexus UK in any way. The material contained in the forums is submitted by the general public and is NOT endorsed by Lexus Owners Club, ACI LTD, Lexus UK or Toyota Motor Corporation. The official Lexus website can be found at http://www.lexus.co.uk
×
  • Create New...