Do Not Sell My Personal Information Jump to content


Recommended Posts

My LS 430 when left a few days in drive seems powerless when I try to drive her,she revs fine when first started but when I engage Drive she seems dead,after maybe three hundred yards she comes to life. Someone told my my transmission fluid could be needing changed as it seems its losing torque....anyone.

Link to comment
Share on other sites

Latest Deals

Lexus Official Store for genuine Lexus parts & accessories

Disclaimer: As the club is an eBay Partner, The club may be compensated if you make a purchase via eBay links

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




Lexus Owners Club Powered by Invision Community


eBay Disclosure: As the club is an eBay Partner, the club may earn commision if you make a purchase via the clubs eBay links.

DISCLAIMER: Lexusownersclub.co.uk is an independent Lexus forum for owners of Lexus vehicles. The club is not part of Lexus UK nor affiliated with or endorsed by Lexus UK in any way. The material contained in the forums is submitted by the general public and is NOT endorsed by Lexus Owners Club, ACI LTD, Lexus UK or Toyota Motor Corporation. The official Lexus website can be found at http://www.lexus.co.uk
×
  • Create New...