Sign in to follow this  
lemon_squeal

Stereo Problem

Recommended Posts

Hi everyone, was hoping someone could give me any ideas. I have a 1999 is200 s and the stereo is playing up, if i turn it on full blast (cd,tape,radio) i can just about hear some noise, apart from that nothing. I have checked the connections at the back and they seem ok, somebody said it might be the amp, so i had a look behind the glovebox and there"s no amp there (then someone said the s model doesn"t have a amp)????? any help would be much appreicated :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

welcome,

i dunno about no amp on the S model,, but the amp should be behind and to the left of the glove box..

Share this post


Link to post
Share on other sites

S doesn't have the amp. The Radios covered by Lexus for 5yrs I think. Give your local dealer a call, and see what they can do :winky:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speak to your dealer again. They may be able to do it out of good will. If not try Lexus GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that the warranty for the audio system has been extended from 4 to 6 years. I have a 2000(yr) Is 200 SE and had the cd ( Audio)replaced in April2004. It has now played up again where after playing for 15 mins it packs up and becomes distorted. I have contacted Lexus Southampton and they will be ordering a second replacement audio sustem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this